Jaarcongres Symbooldrama 2019

5 november 2019

De Vereniging Symbooldrama organiseert elk jaar haar traditionele Jaarcongres, aansluitend op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.  Het Jaarcongres 2019 heeft als titel: ‘Blauwdruk als rode draad door het leven’. Tijdens de zwangerschap en zelfs daarvoor al, wordt het nieuwe leven als een blauwdruk vormgegeven. In de volwassen levensfase is de  mens voortdurend bezig met deze blauwdruk: soms om het te veranderen, soms om het juist te realiseren. In de levensfase van het ouder worden verandert het perspectief op de eigen blauwdruk en komen nieuwe thema’s aan de orde.

Anna Verwaal, geboorteconsulente, verpleegkundige met moeder-kindspecialisatie, zal vertellen over de eerste levensfase. Anna geeft wereldwijd workshops. In een interview met Margret d’Arcais wordt ingegaan op de theoretische en persoonlijke aspecten van het verschuivende perspectief bij het ouder worden. Nieuwe thema’s geven inhoud aan het ouder worden.

Dagdroomervaringen en -voorbeelden, films, interviews en muziek complementeren de dag.

kennis en ervaringen bieden over het omgaan met de ‘blauwdruk van het leven’ en de rol van symbooldrama daarbij

iedereen die geïnteresseerd is

n.v.t.

eendaags

Locatie:
De Engel, Houten

(Lees voor je het formulier invult en verzendt de Privacy Verklaring van de Vereniging Symbooldrama.)
BIG-registratieSKJ-registratieNIP/NVO-registratieFGZPT-registratie
Opmerkingen / vragenBewijs aub dat u een mens bent door te klikken op de Boom.

Opmerkingen:
De congreslocatie ligt goed centraal in het land. Het is met de auto gemakkelijk bereikbaar en het parkeren is gratis. Er is een goede treinverbinding op 10 minuten loopafstand van de congresplek