ArtikelenBlogVerenigingsnieuws

Bericht van de voorzitter

De Vereniging groeit en bloeit! Voor de zomervakantie heeft een enthousiaste groep van 14 deelnemers het basisjaar afgerond. Zeker 8 van hen gaan na de vakantie door met de supervisie.  

In juni was er ook veel enthousiasme voor de introductiedag bij de RINO. Maar liefst 14 deelnemers gaan in november van start bij de RINO. Wat een enthousiasme voor Symbooldrama-therapie! 

Er zijn ook de nodige Symbooldrama-therapeuten die graag docent of supervisor willen worden. Deze mensen worden opgeleid door de bestaande docenten, maar zullen ook zeker hun eigen accent gaan leggen.  

Zo vindt er toch verjonging binnen de vereniging plaats, wat goede moed geeft voor de toekomst. We willen Symbooldrama meer bekendheid geven en meer mensen de gelegenheid bieden een voorproefje van deze methodiek te kunnen nemen. Daarom hebben we de prijs voor introducees (iemand die met een lid mee komt) verlaagd van 150 naar 100 euro bij deelname aan het congres. 

Andere mogelijkheden om Symbooldrama meer bekendheid te geven zijn het praten erover met collega’s, binnen jouw beroepsvereniging, een bericht posten over symbooldrama of berichten delen van de LinkedIn-pagina Vereniging Symbooldrama. Attendeer collega’s op onze website waar blogs op verschijnen en laat ze weten dat ze zich op kunnen geven voor de Nieuwsbrief. 

Via de PR-werkgroep kunnen we er ook voor zorgen dat we nog veel meer mensen gaan bereiken. Hiervoor zoeken we nieuwe deelnemers. Je hoeft niet veel te weten of veel te doen. Vooral creatieve ideeën kunnen we goed gebruiken. Of als je lijntjes hebt in het veld…. Als je mooi en enthousiast over Symbooldrama kunt vertellen…. We horen graag van je. 

Het programma van het congres op 14 november is bekend, zie Congres 14 november 2023 – De kracht van het beeld 

Ik rond nu af, ik ga nu eerst zelf nog op vakantie en van de natuur genieten al fietsend door Duitsland. Met fijne geuren, kleuren en luchtstroming om me heen. Ik hoop op niet te veel donkere wolken en priemende waterdruppels…. 

Helma Winkler