Verenigingsnieuws

(Aankomend) docenten gezocht

Onze vereniging is dringend op zoek naar enthousiaste (aankomende) docenten.

Heb jij de topcursus afgerond en wil je je kennis en ervaring inzetten in het begeleiden van nieuwe cursisten? Dan komen we graag met je in gesprek!

De Vereniging Symbooldrama beschouwt het als haar belangrijkste taak de kennis en toepassing van symbooldrama in Nederland te bevorderen. Het geven van cursussen en workshops zijn hiervoor belangrijke middelen. De komende jaren willen we de opleidingen een nieuwe impuls geven door een breder aanbod te ontwikkelen en aan te bieden aan het werkveld. Daarvoor zoeken wij docenten of collega’s die dat willen worden.

Je hoeft nog geen docent te zijn. Wel heb je in ieder geval de driejarige opleiding gevolgd en minimaal 5 jaar ervaring in het behandelen met deze methode. Je hebt het colloquium afgelegd of je bent bereid dat in je eerste jaar als docent te doen.

Wat we van je vragen en wat we je bieden
Je hebt in ieder geval tijd om een aantal cursusdagen en supervisiesessies over symbooldrama voor te bereiden en te begeleiden. De voorbereiding en vormgeving van de activiteiten doe je samen met een ervaren docent. Je bent zelfstandig en actief naar studenten, en je neemt deel aan de docentenvergaderingen.

We begeleiden je actief bij het ontwikkelen van je docentschap. Een enthousiast en collegiaal team staat daarvoor garant. Je ontvangt gedurende je opleiding een vergoeding 45 euro per lesuur. Op termijn bestaat de mogelijkheid om docent/supervisor te worden.

Door het docentschap draag je actief bij aan het ontwikkelen van Symbooldrama/KIPC nieuwe stijl.

Heb je interesse?
Stuur een motivatiebrief met cv naar: Els van de Ploeg (bestuurslid en lid van de werkgroep Opleiding): e.vd.ploeg@hetnet.nl.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de vereniging: info@symbooldrama.nl.