Ellen Lommers

Ellen Lommers is docent (onder meer bij de RINO basisopleiding), supervisor en leertherapeut.

Zij is Klinisch psycholoog/psychotherapeut (BIG), supervisor en leertherapeut bij zowel de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapeuten (NVP) als de Vereniging voor Kinder- en Jeugd Psychotherapie (VKJP).

Wil je contact met Ellen?

ellenlommers@online.nl
tel: 06 16756426
www.psychotherapiegouda.
praktijkinfo.nl

“Ik ben mijn werkzaamheden begonnen in 1988 bij een Riagg (GGZ) in de randgemeenten van Den Haag. Eerst op de jeugdafdeling en later met volwassenen. In 1998 startte ik mijn eigen praktijk voor zowel jeugd als volwassenen. Deze is sinds 2002 gevestigd in het Gezondheidscentrum Bloemendaal te Gouda. 2018 heb ik het roer omgegooid. Sindsdien werk ik op de maandag in de praktijk met opleidelingen (GZ, Pt, KP, KIPB) in supervisie en leertherapie en bied ik nog een enkel particulier/collegiaal consult. Daarnaast werk ik drie dagen per week als Klinisch Psycholoog in het Schematherapieteam volwassenen bij de Viersprong in Rotterdam (GGZ voor persoonlijkheid, gedrag en gezin).

Ik werk graag met de Symbooldrama als psychotherapiemethode, omdat het zo kan helpen te voelen en bewust te worden waar het om gaat als er klachten worden ervaren. Zowel conflicten (evt. trauma) als resources komen in beeld, worden verdiept en doorgewerkt met positief effect op het dagelijks leven.”  

terug naar overzicht supervisoren