Heleen Grootscholten-Keijzer

Heleen Grootscholten-Keijzer is supervisor en leertherapeut op het gebied van symbooldrama. Zij is werkzaam als GZ-psycholoog.

Wil je in contact komen met Heleen?

info@despreng-gouda.nl
tel: 06-24 53 43 98

“Oorspronkelijk ben ik opgeleid als orthopedagoog en als kinder- en jeugdpsycholoog. Sinds 2005 werk ik als GZ-psycholoog. Ik heb 25 jaar werkervaring in verschillende instellingen, waaronder een Medisch Kinderdagverblijf, GGZ Kinderen en Jeugd Rivierduinen en een kleine praktijk voor kinderen en volwassenen.

Sinds mei 2019 werk ik in mijn eigen praktijk, Psychologiepraktijk de Spreng in Gouda, waar ik basis GGZ bied aan volwassenen. Van 2010 tot 2015 heb ik de opleiding symbooldrama gevolgd. Ik werk graag met deze methodiek, die me blijft intrigeren.”

terug naar overzicht supervisoren