Introductiedag Symbooldrama

Nieuwsgierig naar wat symbooldrama is en of het voor jou (of je team) een interessante aanvulling is op jullie therapeutische aanbod? Neem dan deel aan de Introductiedag Symbooldrama. Deze dag wordt georganiseerd door de Rinogroep. Klik hier voor meer informatie.

Op deze dag maak je vrijblijvend kennis met symbooldrama, de theoretische achtergrond en de mogelijke toepassingsgebieden. Je krijgt een goed overzicht van de mogelijkheden die symbooldrama biedt binnen verschillende theoretische invalshoeken, therapiestijlen en leeftijdsgroepen. Je ondervindt aan den lijve wat de werking is van symbooldrama.

Voor wie
De dag is bestemd voor professionals (of studenten) zoals psychotherapeuten, psychiaters, psychologen, pedagogen en andere belangstellenden met een vooropleiding in de sociale wetenschappen, artsexamen of gelijkwaardige opleidingen.

Opzet van de dag

  1. Theoretisch concept (ontwikkeld door Hanscarl Leuner, psychiater/psychotherapeut)
  2. Integratie- en toepassingsmogelijkheden binnen diverse therapeutische settingen en theoretische kaders
  3. Indicaties en contra-indicaties
  4. Voorbeelden en videofragmenten uit de praktijk, zowel van volwassenen als van kinderen en jeugdigen
  5. Zelfervaring en oefeningen in dagdromen en tekenen.

Wanneer en waar
De introductiedag wordt georganiseerd bij voldoende inschrijvingen. De locatie wordt bepaald aan de hand van de herkomst van de deelnemers. Bij teaminschrijvingen kan de dag eventueel ook worden verzorgd bij je eigen instelling (in company).

Meer weten of deelnemen ?
Wil je meer weten over aankomende introductiedagen, kosten en mogelijkheden? Of wil je je direct aanmelden? Laat het ons weten via info@symbooldrama.nl. Als je geïnteresseerd bent in een introductiedag voor je eigen instelling of team, vermeld dat dan duidelijk onder ‘Opmerkingen’. Geef daarbij ook een indicatie van het aantal deelnemers.

Terug naar Opleidingen