Verenigingsnieuws

Nieuwe website Vereniging Symbooldrama online

De nieuwe website van de Vereniging Symbooldrama is online en we zijn er trots op! Met een nieuwe frisse uitstraling en een gebruiksvriendelijke indeling kunnen geïnteresseerden, cliënten, therapeuten en leden van de vereniging hier snel en gemakkelijk alles vinden wat ze willen weten over symbooldrama in Nederland.

Zo is er voor cliënten een heldere overzichtspagina met symbooltherapeuten in Nederland (en zelfs al een in België). Therapeuten die lid zijn van de vereniging kunnen hier gratis een vermelding krijgen.

Voor therapeuten is er een duidelijk overzicht met cursussen en opleidingen, een literatuuroverzicht dat uiteraard actueel wordt gehouden, en een rubriek ‘Uit de praktijk’.

Voor iedereen die geïnteresseerd is biedt de agenda een goed overzicht van alle actuele activiteiten. Een nieuwsalert via e-mail tenslotte zorgt ervoor dat je nooit meer een nieuwtje hoeft te missen.

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Heb je suggesties om de site nog verder te verbeteren? Heb je behoefte aan een specifieke rubriek? Of wil je gewoon iets in het algemeen kwijt? Laat het ons weten via info@symbooldrama.nl. We horen het graag!