Opleidingen

De Vereniging Symbooldrama verzorgt verschillende activiteiten voor professionals die meer willen weten over symbooldrama, symbooldramatherapeut willen worden of dat al zijn, zowel individueel als in teamverband.

  1. Introductiedag Symbooldrama: ben je geïnteresseerd in de methodiek en wil je in 1 dag weten wat symbooldrama is en hoe je het kunt toepassen in je werk? Meld je dan aan voor onze introductiedag. Inschrijving is zowel individueel als in teamverband mogelijk.  
    Meer lezen
  • Symbooldramatherapeut worden? Volg de 3-jarige deeltijdopleiding. Elk leerjaar bestaat uit een theoretisch gedeelte, een praktisch gedeelte waarin je zelf ervaring met de therapie opdoet, en een supervisiegedeelte, waarin je het geleerde in praktijk brengt en reflecteert op je eigen ontwikkeling daarin. Je kan de 3 leerjaren aaneengesloten volgen of met tussenpozen.
    Meer lezen
  • Seminars en congressen: voor professionals die de tenminste het basisjaar van de opleiding hebben afgerond organiseren we regelmatig verdiepende seminars. Daarnaast organiseren we jaarlijks een congres voor iedereen die geïnteresseerd is in symbooldrama.
    Meer lezen